Cursussen & Workhops

DOTS & LINES 

Een simpele tekenmethode, die iedereen kan leren, zorgt voor verbluffende resultaten. Je zult versteld staan van jezelf!

Door middel van het verbinden van lijnen, punten, krommen, vierkantjes en cirkels,  volgens een bepaalde methode, maak je mooie patronen die strak en recht kunnen zijn, maar later ook vrij en bewegend.

Doordat je leert waar je de schaduwen aanbrengt, krijgen de vormen opeens een 3D uiterlijk. Je hebt er geen duur tekengereedschap voor nodig, alleen papier, een fineliner, liniaal en een beetje tijd. Wat je ervoor terugkrijgt is een ontspannen gevoel, mooie resultaten en een gezellige les in een groene omgeving.

Cursus in Ommen

De cursus begint met een basisles van twee uur.  Als het je aanspreekt, beslis je of je verder wilt gaan.

De lessen worden gegeven in het buitengebied van Ommen, in kleine groepen van maximaal 5 personen, op een doordeweekse ochtend of middag. Koffie, thee en natuurlijk gezelligheid, krijg je erbij.

Ik kan ook op locatie komen, als jij een geschikte plek hebt. Dat kan bijvoorbeeld  je werkplek zijn en dan samen met je collega’s aan de slag. Maar natuurlijk ook met je vriendinnen, buurvrouwen, sportvereniging, enzovoort.
Minimumaantal: 5 personen.

Digitale cursus

Ook bestaat de mogelijkheid om lessen thuis gestuurd te krijgen. Dit zijn andere lessen dan hierboven, maar zijn wel gemaakt volgens hetzelfde principe. In de lesbrieven wordt stap voor stap uitgelegd hoe je tot een verrassend eindresultaat komt. Als je een foto van je werkstuk naar me opstuurt, krijg je mijn tops en tips online als feedback. Een lesbrief bevat veel inspirerende ideeën buiten de basistekening om.

Voor maar € 25 krijg je 4 lessen toegestuurd volgens het tempo dat jij wilt.

Meer informatie of aanmelden:

Wil je meer informatie, klik dan hier of  ga naar het bestelformulier. Geef even aan dat het om de workshop of digitale cursus gaat.


Wat anderen zeiden:

Ik heb een tekenles via de mail ontvangen en dat is zo leuk, ontspannend en verslavend om te doen! Het is maar een tip hoor! En ja, dat heb iets moois gemaakt! Het is niet perfect, maar…. dat is ook goed!

Verrassend! Erg leuk om te doen en een verrassend resultaat. Het lijkt wel ‘toveren‘.
Het was leuk, ontspannend en tegelijk heel goed voor je concentratie.

Ik vond het een hele leuke les. Zelfs voor iemand die echt niet kan tekenen is dit prima te doen. Misschien wel juist omdat ik niet kan tekenen denk ik vrij simpel wat dat betreft. Bovendien houd ik van systemen en dat is wat je doet. Je volgt eigenlijk een bepaald ritme. Erg leuk. Ben reuze benieuwd wat er allemaal mogelijk is, maar dat lijkt oneindig te zijn.

Ik heb nu enkele blokken van 4 E-lessen gevolgd en vind het steeds leuker. Je leert stap-voor-stap hoe je het moet doen en als je wilt kun je ook feedback krijgen. Dat heb ik in het begin gedaan, maar later gaf Alied aan dat dat niet meer nodig was…

BE CREATIVE and SURPRISE YOURSELF!